Roliga namn

roliga namn
Roliga namn på människor har i alla tider varit uppmärksammade i samhällen och media. Vi har frågat våra läsare vilka namn de kan komma som på är lite extra roliga. Här kommer era bidrag på roliga namn:

Sauron
Inge Snygg
Busshållplats nummer 16
Candy Christmas
Google
Lego
Legolas
Violence
Chips
Twilight
Solstråle
Beck
Månstråle
Bebben
Snövit
Galen
Skrot
Höst
Lakrits
Blomsterblomman

Ganska udda namn eller vad tycker du? Känner du någon som har gett sina barn ett namn i listan ovan? Det är ganska roliga namn som får dig att skratta. Vi har listat några av de bästa som iallafall får oss att börja skratta. Vilka namn tycker du är roliga? Kommentera och skriva ned din lista längst ner så fyller vi på den här sidan med ditt bidrag.

Tomkat
Brangelina
Piggelin
Rigobert
Balle
Duck
Kossa
Fun
Teve
Anka
Sumo
Snorre
Matta
Fisnick

Roliga och udda namn i Sverige

Här i Sverige har vi ganska strikta namnlagar så många barnnamn blir inte godkända när föräldrar skickar in sin namnansökan. I andra länder som USA så är det mer fritt att välja namn sålänge det inte är stötande på något sätt. Trenden i USA är att många kändisar döper sina barn till i svenska mått ganska udda namn. Som förälder är det viktigt att välja ett namn som inte blir löjligt. Barn i skolan retar varandra för småsaker och namn och visor blir ofta populärt att reta varandra för. Därför kan det vara värt att tänka till en extra gång innan man bestämmer barnnamn för en pojke eller flicka.

4.33 avg. rating (86% score) - 12 votes
Vi blir glada om du delar:

5 svar på ”Roliga namn”

Lämna en kommentar

css.php