Namnlappar till barn

Vi tänkte tipsa om en finurlig grej som är att du kan designa egna söta namnlappar till dina barn på sajten namnlappar.se. Namnlapparna är självhäftande och passar på t.ex. barnkläder och ryggsäckar. Vilket är utmärkt när barnen ska till förskolan eller fritids. Slipp borttappade kläder och designa roliga namnlappar som ditt barn blir glad av!

Du kan märka allt från kläder, skor, ryggsäckar till leksaker med självhäftande namnlappar.

Söta namnlappar som barnen känner igen

Det som är gulligt med att desgina barnens egna etiketter är att du kan välja mellan figurer från Disney, Hello Kitty, Mumintrollen, Spider-Man och många fler. Det blir enkelt för barnen att känna igen sina saker och förväxlingar med andra barns kläder sker inte lika lätt. Tappar din pojke eller flicka bort sin jacka så blir det enkelt att se vems plagg det är.

Är strykbara namnlappar bäst?

Strykbara namnlappar är en klassisk metod och är bra när det inte finns märklappar i plaggen att fästa på. De är oftast vita med svart text och motiv och brukar tåla hög temperatur i tvättmaskinen.

Namnlappar med klister har färg

Gillar man färg så ska du leta efter namnlappar med självhäftande lim. Dessa sitter lite sämre än strykbara etiketter men de ska ändå klara 60 grader i tvättmaskinen. Ett bra tips är att läsa under vanliga frågor för att ta reda på vad som gäller de specifika namnlapparna.

Kolla in söta strykfria och strykbara namnlappar här.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Vi blir glada om du delar:
css.php